Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 23 NİSAN MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
20.04.2024
A+
A-

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 23 NİSAN MESAJI

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İstiklalimizin ve bekamızın sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, millet olarak yeni bir devlete ve böylece yeni bir geleceğe yönelmenin miadı olarak tarihe geçmiştir. Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı, Aziz Milletimizin kendisine dayatılan tüm esaret biçimlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde sağlam bir irade ile reddederek büyük bir gayret, fedakârlık, azim ve inançla yürüttüğü İstiklal Mücadelesinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden sürecin en önemli merhalesidir.

İstiklâl Savaşımızın lideri, Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilen ve dünyadaki yegâne çocuk bayramı olan bu bayram, aziz vatanımızı her alanda en ileriye taşımak için yılmadan, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmamıza ve kenetlenmemize vesiledir.

Bu büyük günün kahramanları çocuklarımız, devlet ve milletimizin geleceğinin teminatıdır. Sadece Türk milletinin ve devletinin değil tüm dünyanın yarınları için dünya çocukları ile el ele vererek sevgi, barış ve kardeşlik tohumları ekeceğine inandığımız çocuklarımız, ülkemizi çağdaş medeniyetlere öncü kılacak yegane topluluktur.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor; çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgiyle kucaklıyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI