Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bugün Viranşehir Devlet Hastanesinde Çinli Sinovac firmasınca üretilen ve Türkiye’de uygulanmaya başlanan CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptırdı.
Başkan Ekinci “bilim kurulu tavsiyesi üzürine bugün Viranşehir Devlet hastanemize gelip covit 19 aşımız olduk. bütün 65 yaş üstü vatandaşlarımız aşı olmaya davet ediyorum. randevularını alsınlar, mutlaka aşılarını yapsınlar. Aşı demek sağlık demek, aşı demek bu ilet hastalığı def etmek demek. hamdolsun ülkemizde aşımız var. hastanemizde var. Bütün vatandaşlarımız aşı olmaya davet ediyorum.
Vatandaşlarımız aşı konusunda asla endişe duymasınlar ve belirlenen tarihlerde gelip aşılarını yaptırsınlar. Asılsız haberlere asla itibar göstermesinler Bu vesile ile tekrar tekrar söylediğimiz ve minnet duyduğumuz Sağlık personellerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
HABER:ABDULLAH YİĞİT
Son Güncelleme: 14 Şubat 2021 | Etiketler: Covid19 aşısını yaptırdı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Covid19 aşısını yaptırdı
Лицей, спортплощадки, дороги: «Единая Россия» мониторит объекты Народной программы
В Санкт-Петербурге сторонники «Единой России» провели семейный фестиваль народных игр
Denis Pushilin: Donetsk Halk Cumhuriyeti sakinleri, Birleşik Rusya’nın ilk ön seçimlerinde yüksek bir katılım gösterdi
BİYOLOJİK GÜÇ TEORİSİ, DÜNYADA YENİ BİR GÜÇ PARADİGMASI TARTIŞMAYA AÇILDI
Birleşik Rusya 17. ön oylamasını gerçekleştirdi
DENTAL MUSTAFA DİŞ KLİNİĞİ BİRECİK’TE HİZMETE GİRDİ