ORGANİK TARIM VE ÜRETİM MERKEZİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarımsal üretime bireysel katılımı sağlayabilmek amacıyla yapımına başladığı, kentte önemli bir ihtiyacı da karşılayacak olan Organik Tarım ve Üretim Merkezinde inşaat çalışmaları başladı.
Büyükşehir belediyesi, Vatandaşların şehir yaşantılarının stresinden uzaklaşmasını sağlamak, toprağa dokunup onu işleyerek tüketebilecekleri meyve ve sebzeleri yetiştirmeye olanak sağlayan sürdürülebilir tarım politikalarından biri olan Perma kültür Çiftliği projesini hayata geçiriyor.
SEBZE VE MEYVELER ATA TOHUMU KULLANILARAK YETİŞTİRİLECEK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından geliştirilen proje ile vatandaşların, gündelik hayatta en çok tükettiği sebze ve meyveler ata tohumları kullanılarak artık Şanlıurfa Organik Tarım ve Üretim Merkezinde yetiştirilecek.
SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM ŞEHRE UYARLANIYOR
Sürdürülebilir ve organik tarım uygulamalarından şehirde yaşayan vatandaşların faydalanmalarını sağlayan çalışma ile organik tarım, akıllı sulama, akıllı aydınlatma, yeşil balkon, tarımsal üretime kentlinin katılması konusunda Şanlıurfa Organik Tarım ve Eğitim Merkezi (ŞOTEM) bünyesinde eğitimler verilecek. Eğitimlerin sonunda katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.
HABER:ABDULLAH YİĞİT
Son Güncelleme: 21 Şubat 2021 | Etiketler: BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR, SEBZE VE MEYVELER ATA TOHUMU KULLANILARAK YETİŞTİRİLECEK
Лицей, спортплощадки, дороги: «Единая Россия» мониторит объекты Народной программы
В Санкт-Петербурге сторонники «Единой России» провели семейный фестиваль народных игр
Denis Pushilin: Donetsk Halk Cumhuriyeti sakinleri, Birleşik Rusya’nın ilk ön seçimlerinde yüksek bir katılım gösterdi
BİYOLOJİK GÜÇ TEORİSİ, DÜNYADA YENİ BİR GÜÇ PARADİGMASI TARTIŞMAYA AÇILDI
Birleşik Rusya 17. ön oylamasını gerçekleştirdi
DENTAL MUSTAFA DİŞ KLİNİĞİ BİRECİK’TE HİZMETE GİRDİ