“Ailem Benim Kalemdir” Bölgelerarası Forumu Birleşik Rusya’nın desteğiyle Tyumen’de başladı.

“Ailem Benim Kalemdir” Bölgelerarası Forumu Birleşik Rusya'nın desteğiyle Tyumen'de başladı...
“Ailem Benim Kalemdir” Bölgelerarası Forumu Birleşik Rusya’nın desteğiyle Tyumen’de başladı.
19 Ekim 2024 tarihinde KÜLTÜR SANAT kategorisinde yayınlandı. Google News

“Ailem Benim Kalemdir” Bölgelerarası Forumu Birleşik Rusya’nın desteğiyle Tyumen’de başladı.
2024,

Babalar Günü arifesinde “Güçlü Aile” parti projesi kapsamında gerçekleşiyor
Forumun ilk gününde uzmanların konuştuğu beş bölüm gerçekleştirildi.

“Vera”da geleneksel aile değerlerinin korunması tartışıldı. Aile. Vatan.” Toplantıya Devlet Duma Ailenin Korunması Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı, Babalık, Annelik ve Çocukluk Sorunları, ” Güçlü Aile ” parti projesinin federal koordinatörü Tatyana Butskaya katıldı .

Bugün ülkedeki demografik durumu iyileştirmek için her şeyin yapılması gerektiğini vurguladı.

“Doğum oranının zaten 1,3 olacağı öngörülüyor, bunlar korkunç rakamlar. Üzerinde çalışılacak bir şey var. Şimdi üniversitelere gidiyoruz, öğrencilerle demografik toplantılar yapıyoruz ve onlara aileleri desteklemeye yönelik tedbirleri anlatıyoruz” dedi.

Tyumen Bölge Duması milletvekili, “Güçlü Aile” parti projesinin bölge koordinatörü Alexey Salmin , çocuk sahibi olma arzusunun veya isteksizliğinin yalnızca finansal olarak belirlenmediğinden emin. Ona göre çocuk doğurma konusunda maddi olmayan motivasyon üzerinde çalışmak gerekiyor.

Forumda “Bireyin ve toplumun değeri olarak aile”, “Üreme sağlığı” konularıyla dört bölüm daha düzenlendi. Eski sorunlara yeni çözüm. Bölgesel deneyim”, “Çok çocuk sahibi olmanın psikolojisi”, “Konutun uygun fiyatlı olması çocuk sahibi olma kararını etkileyen temel faktörlerden biri. Sorunun çözümünde konut piyasasındaki devlet dışı katılımcıların rolü.”

Tüm sahalardaki çalışmaların sonuçlarının özetleneceği ve bir kararın sunulacağı genel kurul toplantısı 19 Ekim’de yapılacak.

Forumda ayrıca “Askerin Babası” kamuoyunun tanınması madalyaları da verildi – ödülü Tyumen bölgesinin 18 sakini aldı.

“Ödüllerin bir kısmı, yetişkin çocuklarıyla birlikte SVO’ya gönüllü olarak katılan babalara ön saflarda takdim edildi. Ödül halka açık ve popüler olmasına rağmen, her aşamada devlet gücünün yardımıyla çok yakından bağlantılıdır. Sonuçta, bugün birliğimizin öneminden, tek bir sonuç için tek yönde eylemlerimizden bahsediyoruz,” dedi Tüm Rusya halk hareketi “Rusya’nın Babaları” başkanı Andrei Kochenov .

Hoparlör
Butskaya Tatyana Viktorovna
Butskaya Tatyana Viktorovna
Federal parti projesi “Güçlü Aile” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin ailenin korunması, babalık, annelik ve çocukluk konularında Birinci Başkan Yardımcısı
#Butskaya
#Kochenov
#salmin
#partiprojeleri
#GüçlüAile
#forum
#Tyumen bölgesi
#Rusya’nın babaları
#yuvarlak masa
#ödüllendirme
#Babalar Günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tyumeni-pri-podderzhke-edinoj-rossii-startoval-mezhregionalnyj-forum-moya-semya-moya-krepost

Son Güncelleme: 19 Ekim 2024 | Etiketler: , , , , , ,