Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Toplum hayatında büyük önem taşıyan, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı bir bayramı daha Tüm halkımızla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Bu güzel günlerde dargınlık ve kırgınlıkların unutulması, hoşgörü ve dayanışma duygularımızın pekiştirilmesi, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedilmesi, acılarımızın paylaşılarak azaltılması için gayret göstermeliyiz.
Bu vesileyle, Kurban Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan tüm acıların sona ermesini temenni eder, saygılar sunarım.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Son Güncelleme: 24 Mayıs 2026 | Etiketler: Abdülkadir, ABDÜLKADİR ARSLAN, ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI, ANKARA, ARSLAN, Aska Grup, Aska Grup Tekstil, ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN, Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, iş insanı Abdülkadir Arslan, Istanbul, KURBAN BAYRAMI MESAJI, kurban bayramı, Tekstil, Turan Teşkilatı, Turan Teşkilatı Onursal Başkanı Abdülkadir Arslan
Активисты «Молодой Гвардии Единой России» привели в порядок захоронения первых переселенцев Калининграда
Birleşik Rusya milletvekilleri, Kuzeydoğu Askeri Bölgesi’nde mayın temizleme çalışmalarında görev yapan Acil Durumlar Komutanlığı (EMERCOM) çalışanlarına muharip asker statüsü verdi.
Birleşik Rusya milletvekilleri, gençlik ve çocuk STK’larına yönelik destek sisteminde iyileştirmeler yapılmasını sağladı
Евгений Поддубный: Все положения Народной программы «Единой России» — обязательны к реализации
Yeni Yükseklik engellilere yönelik spor salonu, 2021 Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında Luhansk’ta açıldı
Vladimir Yakushev: Kursk Sınır Kampı’nı kurma kararı doğru bir karardı; insanlar bürokrasi ve gereksiz engeller olmadan yardım alıyorlar