Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK PARTİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ CUMA AKPİRİNÇ `TEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ CUMA AKPİRİNÇ `TEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
24.11.2023
A+
A-

AK PARTİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALİ CUMA AKPİRİNÇ `TEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 

AK Parti Bağlar Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Ali Cuma Akpirinç , “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

AK Parti Bağlar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Cuma Akpirinç, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşıyacak nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.

Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz milletimizin varlığı açısından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür. Kıymetli öğretmenlerimiz; sahip oldukları ilmi ve irfanı, cömertçe ve severek öğrencilerine aktarmaları, geleceğimizin inşa edilmesi açısından toplumumuzun vazgeçilmez mihenk taşlarıdır.

Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri öğrencilerinin vatan sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmiştir. Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimiz şefkati, merhameti ve öğütleri ile evlatlarımızın vizyonunu oluşturmaktadır.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de öğretmenlerimiz yurdumuzun en ücra köşelerinde, fedakârca çalışmakta, güçlüklerle mücadele etmekte, çocuklarımıza yeni ufuklar açmak için yeri geldiğinde canını ortaya koyarak ülkesine ve milletine hizmet etme cabası içerisinde yer almaktadır.

Sevgili Öğretmenlerimiz; Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu şeref ve şan dolu günlerde, ülkemizi nice yüzyıllara ulaştıracak olan sizlersiniz. Şevkiniz bol, azminiz kavi olsun. Yaptığınız her iş, söylediğiniz her söz huzura, rikkate, erdeme ve hakikate yol açsın.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve öğretmenlik mesleğini icra ederken şehit olan tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyor, ülkemizin her yerinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

“Nesillere ruh vermek ne çileli bir iştir, başaranların eli öpülesidir.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI