Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Sökmen ‘den Regaip Kandili mesajı

Ali Sökmen ‘den Regaip Kandili mesajı
REKLAM ALANI
18.02.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı, 1453 Kral Medya Organizasyon, Tanıtım, Turizm Medya Haber Ajans Abdullah Yiğit İcra Kurulu Başkan Vekilimiz Ali Sökmen, Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sökmen mesajında şu ifadeleri kullandı: “Regaip Kandil’ini huşu içinde idrak ediyoruz. Türk ve İslam dünyasının huzura kavuşması, birliğini ve dirliğini sağlam esaslara bağlaması en samimi dileğimdir. Böylesi manevi an ve dönemlere bizleri ulaştırdığı için Cenab-ı Allah’a şükretmek hepimizin mükellefiyetidir. Regaip; kelime anlamı itibariyle istemek, beğenmek ve arzu duymak anlamına gelir.

Bu kutlu gecede semaya açılan eller inşallah geri çevrilmeyecek, samimiyetle edilen dualar inanıyorum ki mutlak huzura ve mutluluğa vesile olacaktır. Bu mübarek günlerde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin hayır ve rahmetle bütünleşmiş Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, esenlikler diliyorum”

REKLAM ALANI