Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Antalya’da Konyaaltı Liman Mahallesi’nde Yeni Bir Lezzet Durağı: Kafe Mimoza’m

Antalya’da Konyaaltı Liman Mahallesi’nde Yeni Bir Lezzet Durağı: Kafe Mimoza’m
REKLAM ALANI
21.04.2024
A+
A-

Antalya’da Konyaaltı Liman Mahallesi’nde Yeni Bir Lezzet Durağı: Kafe Mimoza’m

Antalya’nın gözde bölgesi Konyaaltı’nda, Konyaaltı Mimoza Evleri Sitesi içerisinde yeni bir lezzet durağı yakında kapılarını açıyor. Havuz başında konumlanmış ve lüks bir atmosfere sahip olacak olan “Kafe Mimoza’m”, enfes lezzetleri ve birbirinden nefis içecekleriyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Açıklama yok.

Konyaaltı Mimoza Evleri Sitesi sakinlerine ve Antalya’nın lezzet arayışındaki ziyaretçilerine hitap edecek olan Kafe Mimoza’m, bistro tarzı konseptiyle dikkat çekiyor. Eşsiz manzarasıyla göz dolduran ve ferah bir ortama sahip olan kafe, konuklarına unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Açıklama yok.

Kafe Mimoza’m’ın işletmecisi Sayın Samet IŞIK açılışla ilgili olarak, “Misafirlerimize en kaliteli hizmeti sunmak için titizlikle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Lezzet dolu menümüz ve özenle seçilmiş içeceklerimizle her zevke hitap etmeyi amaçlıyoruz. Hem yerel halkımızı hem de şehre gelen konuklarımızı Kafe Mimoza’m’ın eşsiz atmosferinde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.

Kafe Mimoza’m, açılış tarihine ilişkin detayları en kısa sürede duyuracak. Antalya’nın lezzet tutkunlarını ve şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenleri, Konyaaltı Liman Mahallesi’nde bulunan bu yeni adresi ziyaret etmeye davet ediyor.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI