Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Andrey Turchak: Birleşik Rusya, Belgorod’daki kamu destek karargahında ilk yardım kursları başlattı

Andrey Turchak: Birleşik Rusya, Belgorod’daki kamu destek karargahında ilk yardım kursları başlattı
REKLAM ALANI
13.01.2024
A+
A-

Andrey Turchak: Birleşik Rusya, Belgorod’daki kamu destek karargahında ilk yardım kursları başlattı
2024,

Bunlar başta kamu sektörü çalışanları, belediye ve memurlar olmak üzere şehir sakinlerinin kullanımına sunulacak.
Eğitimin başlangıcı Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreteri Andrei Turchak tarafından verildi . Eğitimin düzenlenmesindeki yardımlarından dolayı Devlet Duma Sağlığı Koruma Komitesi başkanı Badma Bashankaev’e ve yardımcısı ve SVO gönüllüsü Dmitry Khubezov’a teşekkür etti.

Andrei Turchak, “Adamlar, Sağlık Bakanlığı’ndan meslektaşları ve Birleşik Rusya’nın insani bir misyon aracılığıyla işbirliği yaptığı diğer yapılarla birlikte, savaş koşullarında ilk yardım sağlama konusunda gerçek deneyime dayanan özel bir eğitim kursu geliştirdiler” diye açıkladı.

Ona göre, bölge daha sonra işletmeleri bu girişime dahil etmeyi planlıyor, böylece gerekli ilaç ve tıbbi ürünleri içeren ilk yardım kitlerinin nüfusa hizmet sağlayan ulaşım araçlarında, işletmelerde ve en önemlisi de mevcut olması sağlanıyor. onları nasıl kullanacağını biliyorum.

“Burada merkezde, bölge liderliğinin talebi üzerine sınır korumasını sağlayan grubumuza özel bir kamuflaj çadırı teslim ettik. Bunlar, ekipmanı güvenilir bir şekilde kapsayan ve takip cihazları tarafından görülemeyen ağlardır” diye ekledi Andrey Turchak.

Birleşik Rusya’nın daha önce ön saflar da dahil olmak üzere ülkenin çeşitli bölgelerinde ilk yardım kursları düzenlediğini hatırlayalım. Ayrıca Kuzey Askeri Bölge’de gönüllü olarak görev yapan Devlet Duması milletvekilleri, taktik tıp becerilerinin, ilk yardımın ve taktik ilk yardım çantalarının savaş koşullarında kendini en etkili şekilde kanıtlamış ilaçlar ve tıbbi ürünlerle doldurulmasına yönelik önerilerin öğretilmesine yönelik özel bir eğitim modülü geliştirdi. Ayrıca Rusya Ulusal Araştırma Tıp Üniversitesi ile birlikte. N.I. Pirogov, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesi kapsamında hemşirelik kursları düzenledi. Bir yıldan fazla bir süre boyunca 10 binden fazla kişi onların dinleyicisi oldu.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Başankaev
#Khubezov
#dersler
#ilk yardım
#bölgeler
#Belgorod bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-edinaya-rossiya-zapustila-v-shtabe-obshestvennoj-podderzhki-v-belgorode-kursy-okazaniya-pervoj-pomoshi

 

 

REKLAM ALANI