Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASAL “YANGINLAR” ŞARKISI İLE DİJİTAL PLATFORMDA YERİNİ ALDI

ASAL “YANGINLAR” ŞARKISI İLE DİJİTAL PLATFORMDA YERİNİ ALDI
REKLAM ALANI

Genç sanatçı Asal sözü Bedirhan Özay tarafından yazılan “YANGINLAR”ı müzik severlerin beğenisine sunuyor.

Müziğin duyguları ifade etmenin en iyi biçimi olduğunu vurgulayan Asal’ın aranjörlüğünü Mustafa Arapoğlu üstlendi.

Uzun emekler sonucu ortaya çıkan şarkının klip çekimi İbrahim Bülbül yönetmenliğinde İstanbul’da bir konser alanında gerçekleşti. 80 kişilik büyük bir ekiple çekimleri 3 gün süren, müziği kadar klibi de haraketli olan şarkıda Asal’a güzel bir model eşlik etti.

Netd Müzik platformunda yayınlanan klip, Özdemir Müzik prodüksiyon ile çıkmıştır. Müzik listelerine damgasını vuran “YANGINLAR” dijital platformlarda yerini almasıyla birlikte, sanatçının yeni çalışmalarının olduğu bilgisini size vermekten mutluluk duyarız. Sanatçı farklı tarzı ve müziği ile daha çok konuşulacağa benziyor. Şimdiden farklı çalışmalarını dört gözle beklemekteyiz.

SEDAT SARIKAYA -KOCAELİ

REKLAM ALANI