Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASFA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

ASFA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
11.05.2024
A+
A-

ASFA GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Bir 2 kişi, masa, aydınlatma ve iç mekan görseli olabilir
ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, ’Anneler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bir 1 kişi ve takım elbise görseli olabilir

ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bir 1 kişi, takım elbise ve haber odası görseli olabilir

Ailenin birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş, yüce duygulara sahip annelerimiz; iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.

Bir 1 kişi, kol saati, takım elbise, televizyon ve haber odası görseli olabilir

Peygamber Efendimizin “Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır.” Hadis-i Şerifiyle yücelttiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle yol gösteren, ülkemize ve toplumumuza yararlı birer fert olarak yetişmemizde bir kılavuz görevi gören annelerimiz; hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan, eşsiz değerlerimizdir.

Bir dergi, poster, ofis ve şunu diyen bir yazı 'G ASFA --GRUP- Our Commitments Το Improve Lives www.asfagrup.com' görüntüsü olabilir

Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler; yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz; vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.

Bir 1 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Bugün dünyayı daha yaşanılabilir hale getiren annelerimize onlara vazgeçilmez olduklarını ve sonsuz sevgimizi göstermek için bir fırsat günüdür. Anneler Günü; affediciliğin ve fedakârlığın pınarı annelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu, emeklerinin boşa gitmediğini gösterme günüdür.

Bir yazı görseli olabilir

Bizler de bu anlayıştan yola çıkarak ilimizde gerçekleştirdiğimiz pek çok projeyle kadınlarımızın, annelerimizin; kişisel, sosyal ve ekonomik bakımdan gelişimlerini destekleyecek çalışmaları hayata geçirdik. Bu çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Çünkü gelişen kadının, gelişen toplumun işareti olduğuna yürekten inanıyoruz.

Bir 2 kişi, aydınlatma ve iç mekan görseli olabilir

Bu duygu ve düşüncelerle, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız şehit annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerine her zaman sahip çıkacağımızı, onlara her zaman destek olacağımızı bir kez daha vurgulayarak annelerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir hayat diliyor, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Bir 2 kişi, aydınlatma, masa ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI