Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ATEŞ DANSLARIYLA KLİP

ATEŞ DANSLARIYLA KLİP
REKLAM ALANI

Yapımcı Hayrettin Güneş, pandemi döneminde müzikseverleri neşelendirmek için eğlenceli bir single projesine imza attı. Ünlü sanatçı Bahar Gelir ve sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün düet yaptığı “Çıngıraklı Yılan”, 5 Şubat’ta Grand Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

Pandemi döneminde müzikseverleri neşelendirmek ve kasvetli havayı dağıtmak isteyen yapımcı Hayrettin Güneş, eğlenceli bir single projesini hayata geçirdi. Single için Bahar Gelir ve Murat Övüç, Âşık Devran Baba’nın “Çıngıraklı Yılan” şarkısını düet yaparak cover’ladı. Şarkının aranjesine ise Murat Uyar imza attı.

ATEŞ DANSLARIYLA KLİP

“Çıngıraklı Yılan”a renkli bir klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Ferit Çetinkaya’nın oturduğu klipte Bahar Gelir ve Murat Övüç’e ateş dansçıları ile oryantaller eşlik etti. Gelir ve Övüç, klip için oluşturulan konsepte uygun kıyafet ve aksesuvarlarla kamera karşısına geçti. Eğlenceli klipte özel olarak hazırlanan bir tahta da yer verildi.

5 ŞUBAT’TA ÇIKTI.

“Çıngıraklı Yılan” şarkısı ve klibi, 5 Şubat Cuma günü Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Bahar Gelir, Selami Şahin’in yönetiminde hazırladığı “İlla da” albümüyle geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmış, “Zekai Tunca 50. Yıl Ustaya Saygı” albümünde seslendirdiği “Alın Yazımsın” şarkısıyla da büyük beğeni toplamıştı.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI