Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
05.04.2021
A+
A-

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyyüpoğlu, Hak, hukuk ve adalet ekseninde Avukatlık mesleğinin ehemmiyetine vurgu yaptığı mesajında Eyyüpoğlu, “Adaletin tesisinde özel bir role sahil olan meslektaşlarımı saygıyla selamlıyorum” dedi.

Eyyüpoğlu, mesajında, “Avukatlar, hak arayan, hakkı savunan, adaletin tesisinde önemli rolü bulunan adalet temsilcileridir. Hukuk ve yasa işlerinde yol gösterici nitelik taşıyan bir görevi üstlenen avukatlar, adaletin adil yönetimine katkı sağlayan bir özeli temsil ederler. Hukukun üstünlüğüne dayalı mesleği icra eden bu kesim, toplumda özel bir role sahiptir. Avukat, hakkı savunur ve adaletin sağlanmasına hizmet eder. Savunma ve hak arama görevlerini bihakkın yerine getiren, hukuk ve adaletin tesis edilmesi için görevlerini ciddiyet ve hassasiyetle yerine getiren değerli meslektaşlarımın Avukatlar Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI