Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Azerbaycan’ın değerli sanatçı Almaxanım’dan yeni yıla günlere kala sürpriz!

Azerbaycan’ın değerli sanatçı Almaxanım’dan yeni yıla günlere kala sürpriz!
REKLAM ALANI
25.12.2020
A+
A-

Almaxanım “Selam Söyle” şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı

Azerbaycan’ın değerli sanatçılarından ”Almaxanım” yılın son günlerinde sevenlerine sürpriz yaparak ”Selam Söyleyin” şarkısını yayınladı.

2014 yılında mugam, tasnif ve türkülerden oluşan ilk albümü ”Karabağ”ı yayınlayan ”Almaxanım” bu yıl ”Azerbaycanım” albümü ile müzikseverlerle buluşmuş ve albümü büyük beğeni toplamıştı.

Başarılı sanatçının sözü ve müziği Murad Zeynal’a ait olan ”Selam Söyleyin” şarkısının güçlü ve iddialı aranjesini ise Elvin İmanov üstlendi.

Bakü’de dünyaya gelen ”Almaxanım”, 2017’den beri Azerbaycan Devlet Televizyonu ve Uluslararası Mugam Merkezi’nin solisti olarak çalışıyor.

Başarılı sanatçı, 2018 yılında 5. Mugam Yarışması’nda da birinci olmuş ve sektördeki kalıcı iddiasını bir kez daha kanıtlamıştı. Profesyonel müzik kariyerine kalıcı bir imza daha atan ”Almaxanım”ın güçlü sesi ve yorumu eşliğinde yeni şarkısı kısa sürede çok sevilecek.

Almaxanım”ın yeni şarkısı ”Selam Söyleyin”in video klibi Türkiye’nin en güçlü Youtube partnerlerinden ve müzik şirketlerinden Wediacorp Music etiketiyle Almaxanım Elmedli youtube kanalında ve şarkısı tüm müzik platformlarında yayında.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI