Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AZİZ AKKUŞ `TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
22.11.2022
A+
A-

AZİZ AKKUŞ `TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş , “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş Adamı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferi olan kıymetli öğretmenim!

Öğretmenim! Her çocuk senin engin yüreğinde yeşermeyi bekleyen bir tohum, senin ellerinde açmayı bekleyen bir gül, senin ışığınla aydınlanmayı bekleyen bir meşaledir ve sen öğretmenim o minik kalpleri bütün sevginle saran anavatanı aşk olan yüce gönülsün!

İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan öğretmenim sizler, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız! Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz.

Eğitim-öğretim camiamızın bu özel gününde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış olsalar bile hayat öğretmenliğine devam eden büyüklerimiz ile görevi başındaki bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI