Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞARMAK İÇİN KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN.VE VAZGEÇMEYİN

BAŞARMAK İÇİN KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN.VE VAZGEÇMEYİN
REKLAM ALANI
23.12.2022
A+
A-

BAŞARMAK İÇİN KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN.VE VAZGEÇMEYİN

Açıklama yok.

Sizi biraz tanıyabilir miyiz, iş hayatında pandamı sonrası çalışmalarınız nasıl gidiyor.

Açıklama yok.

İç Mimar ve Tasarımcı Zeynep Uğurlu Çiçen evli ve 4 çocuk annesiyim. Eğitimlerimi evliyken tamamlayıp henüz 1 çocuğum varken iş hayatına girdim. Zeyn dekorasyon olarak içmimarlık ve tasarım mağazası kurdum. Sonrasında hem çalıştım hem çocuk yaptım yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok ev,işyeri,otel projelerine imza attım. Eşimin turizmci olmasından sebep bende hem otellerimizi hemde işletmeye yardım ettim. Pandemi’den çok etkilenen turizm sektörü şimdilerde ise açığı kapatıyor.

Açıklama yok.

Başarı odaklı mısınız, bunun altında yatan duruş sizce nasıl şekillendi.

Açıklama yok.

Başarmak için hedef koymak lazım. Bende tuttuğunu koparan biri olarak hedeflerimden vazgeçmedim ve başarmanın tadını alarak birçok işte başarı gösterdim.

Açıklama yok.

Dünyada esen virüs rüzgarı, turizm dünyasını oldukça etkiledi, fakat Türkiye bu rüzgardan etkilenmedi. Siz bir turizmci olarak neler düşünüyorsunuz, bu kapsamda yapmak istedikleriniz nedir.

Açıklama yok.

Pandemide dünyada etkilenen turizm sektörü tabiki de Türkiyeyi de vurdu. Allah’a şükür ki bizde iyi geçti . Türkiye şu an turizm de kaldığı yerden değil daha da iyi yerden büyüyerek devam ediyor.Bizimde hedeflerimiz otellerimize yenilerini katmak.

Açıklama yok.

İç mimariye gelecek olursak, işinizde en sevdiğiniz oluşum nedir.

İç mimaride işimizi kolaylaştıran unsurlar giderek artıyor. Müşteri daha bilinçli , kafasında birşeyler oluşturarak ve ne istediğini bilerek bize geliyor . Bizimde yol almamız daha da kolaylaşıyor. Evleri yaparkende hazır kumaşlar,aksesuarlar çeşitli mobilyalar bize bihayli yardımcı oluyor.

İç mimaride 2022 bitirdik, değişim nasıldı ve 2023’de neleri göreceğiz.

Paneminin gelmesiyle eve kapanmalar olduğu zamanlarda herkes bahçeli ev arayışına girdi. Örneğin yeni yapılan sitelerde ilk bahçe katları satıldı. Kış bahçeleri arttı.Daha rahat ve sade mobilyalar tercih edildi.

2023’den sizin beklentiniz neler, planlarınızdan bahseden misiniz.

2023 için değil ilerki yıllarıda etkileyecek bir inşaat furyası var. Değişik projeler hızlıca yapılıyor.Bizimde ilerleyen yıllar için planlarımız mevcut.Yeni oteller yapmak,yeni konutlar yapmak.Bunlar üzerinde çalışıyoruz.

Açıklama yok.

2023’de genç mimar ve turizmcilere önerilerinizi alabilir miyiz.

Genç mimarlara tavsiyem saha da kendilerini geliştirmeleri daha hızlı yol alırlar. Benim şansım kendi yerlerimizi yaparak tecrübe çok kazandım. Turizm çok kapsamlı daha kurumsal. Bir çok bölümü var. Yaşayarak tecrübe edinilir. BAŞARMAK İÇİN KENDİNİZE HEDEFLER KOYUN.VE VAZGEÇMEYİN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI