Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KİRALAMA İŞİNE SON VEREREK BELEDİYE’DE TASARRUF SAĞLADIK’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KİRALAMA İŞİNE SON VEREREK BELEDİYE’DE TASARRUF SAĞLADIK’’
REKLAM ALANI
14.08.2023
A+
A-

BÜLTEN NO : 430
TARİH : 14.08.2023
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KİRALAMA İŞİNE SON VEREREK BELEDİYE’DE TASARRUF SAĞLADIK’’

 

 

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren araçlar, yeni model araçlarla hiçbir ücret ödenmeden değiştirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, araç kiralama yerine araç satın alarak büyük bir tasarruf sağladıklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet araçları olarak kullanılan araçlar her yıl olduğu gibi bu yılda yenileri ile değiştirildi.

Göreve geldiği günden itibaren hizmet aracı kiralama işine son veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda 2019 yılından itibaren kendi öz kaynaklarıyla alınan araçlar her yıl bir üst modelleri ile değiştiriliyor.

2022 model 180 araç 2023 model araçlarla değiştirildi. Hiçbir ücret ödenmeden değiştirilen araçlarla birlikte Belediye bütçesinde büyük tasarruf sağlandı. Anlaşmalı firma tarafından değişimleri sağlanan araçlar BEL-SAN A.Ş’ye teslim edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter Ferit Dağdeviren ve BEL-SAN A.Ş. Genel Müdürü Levend Çelik ile birlikte yenilenen hizmet araçlarını inceledi.

Hiçbir ücret ödemeden hizmet araçlarının bir üst model araçlarla değiştirildiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Göreve geldiğimiz gün araç kiralama işini bitirdik. Kendi araçlarımızı kendimiz aldık ve kiraya ödeme yapmadık. Bu bize büyük bir avantaj sağladı. Daha sonra araçların fiyatları çok arttı. Artan araçların kirası karşısında belediyelerin bir kısmı çok büyük sıkıntıya düştü. Ama biz kendi araçlarımızı sahada işlettiğimiz için bu sıkıntıları yaşamadık. Bununla da kalmadık her yıl araçlarımızı sıfırladık. 180 aracımızı sıfırladık. Bu sıfırlanan araçlara para vermedik. Yani aynı bedelle 2022 model araçları verdik ve 2023 model araçları aldık. Garanti süreleri yeniden başladı, lastikleri sıfırlandı ve bunlar bakım ve onarım istemiyor. Bu Şanlıurfa için bir zenginlik, belediyemiz için bir zenginlik. Bunlar güzel ve hayırlı çalışmalar. Bir yandan hizmetler yaparken bir yandan da belediyemizin bünyesini kuvvetlendiriyoruz, zenginleştiriyoruz’’ diye konuştu.

VİDEO LİNKİ:

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI