Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL OYUNU RASİME POLAT İLKOKULU’NDA KULLANDI

BAŞKAN BEYAZGÜL OYUNU RASİME POLAT İLKOKULU’NDA KULLANDI
REKLAM ALANI
14.05.2023
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL OYUNU RASİME POLAT İLKOKULU’NDA KULLANDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu Şanlıurfa Rasime Polat İlkokulu’nda kullandı. Başkan Beyazgül seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında sandık başına giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül oyunu Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan Rasime Polat İlkokulu’nda kullandı.

Oy verme işlemlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Beyazgül seçimlerin ülkemizde devam eden huzur ve bereketin seçimden sonra da devam ederek Türkiye’nin yoluna devam etmesini diledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BU SEÇİM ÇOCUKLARIMIZ İÇİN AYDINLIK BİR GELECEK OLSUN”

Başkan Beyazgül, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ülkemize, memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu seçim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek olsun. Memleketimiz yine huzur ve bereketle bu seçimden sonra da yoluna devam etsin. Allah’tan bu seçimi milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile etmesini istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak

BÜLTEN NO : 277
TARİH : 14.05.2023
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL OYUNU RASİME POLAT İLKOKULU’NDA KULLANDI

 

REKLAM ALANI