Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT “ALTIN BIÇAK” VE “ALTIN MAKAS” SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

BAŞKAN CANPOLAT “ALTIN BIÇAK” VE “ALTIN MAKAS” SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

 

 

BAŞKAN CANPOLAT “ALTIN BIÇAK” VE “ALTIN MAKAS” SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, insan sağlığına ve hijyene önem vererek “Altın Bıçak” ve “Altın Makas” unvanını almaya hak kazanan esnafa sertifikalarını takdim etti. Başkan Canpolat, “Kalitenin bozulmaması ve hijyen kalitesinin yükselmesi için denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” dedi.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda satışı yapan işletmelerde yönelik Beyaz Bayrak projesini devam ettiriyor.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu insan sağlığına ve hijyene önem veren işletmeler, Haliliye Belediyesi tarafından Beyaz Bayrak alarak ödüllendiriliyor. Bu uygulama restoran, berber ve kuaförlerde devam ederken, son olarak ilçede hizmet veren 4 kasap “Altın Bıçak” sertifikası almaya hak kazandı.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Altın Bıçak unvanı alan işletmecilere yönelik düzenlenen sertifika takdim törenine Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve işletme sahiplerinin katıldı. İşletme sahiplerine sertifikalarını takdim eden Başkan Mehmet Canpolat, uygulama ile halk sağlığını korumayı ve esnafa farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.
“Kalitenin bozulmaması ve hijyen kalitesinin yükselmesi için denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” diyen Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

“Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu mahiyette ilimizin gittikçe turizm bölgesi olması hesabıyla da denetimlerimiz sırasında esnafımızın daha verimli, daha sağlıklı koşullarda ürünlerini sergileyebilmeleri ve satabilmeleri açısından bir form oluşturduk. Bu mahiyette önce kuaförler sonra fırınlar sonra restoranlar ve şimdi de kasap kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Kriterleri tutan ve tutması ile ilgili çaba sarf etmiş Sağlık Et, Koç Kasabı, Mesac Et ve Acem Kasabına bugün sertifikalarını taktim ediyoruz. Beyaz Bayrak uygulama sertifikalarını, Altın Bıçak sertifikalarını taktim ediyoruz. Bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Ne kadar hijyene önem verirlerse, ne kadar düzenli çalışmaya önem verirlerse bizi de son derece mutlu ettiklerini ifade etmek istiyorum.

 

 

REKLAM ALANI