Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT: YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

BAŞKAN CANPOLAT: YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ
REKLAM ALANI
24.03.2023
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT: YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, selden etkilenen 14 mahallede hummalı çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, “Yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Haliliye’mizi her geçen gün eskisinden daha güzel bir hale getirmenin gayretindeyiz” dedi.

Açıklama yok.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinin ardından selin izlerinin silinmesi için incelemelerini sürdürüyor.

Açıklama yok.

Kentte etkili olan sel felaketi nedeniyle biran olsun sahadan ayrılmayan Başkan Mehmet Canpolat, tahribatın olduğu mahallelerde yaşamın normal dönmesi için canla başla çalışıyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın yaptığı incelemeler sonrası mahallelerde köpüklü suyla yıkama çalışmalarının ardından hanelerde cephe boyamaları başladı. Bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sökülen kilitli beton parke taşları onarılırken, yaşamın kısa sürede normale dönmesi için gece gündüz çalışmalar sürüyor. Sahada yürütülen çalışmaları Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Karşıyaka Mahallelerinde inceleyen Başkan Mehmet Canpolat ise haneleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Selin izlerini silmek için ekiplerin özveriyle çalıştığını ve büyük oranda tahribatın temizlendiğini belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Açıklama yok.

Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Yaklaşık 14 mahallemiz selden etkilenmiştir. Allah’a hamd ediyoruz, çok şükür birçok mahallemizde temizlik çalışmaları bitti, şu anda boyama işlemlerine başladık. Şu anda da Ahmet Yesevi Mahallemizdeyiz. Evlerimizle ilgili olan kısmı bitirdik, şu anda yollarımız, parkelerimiz, bakım gerektiren parklarımızla ilgili hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Çok şükür hızlı bir şekilde devletimizle, milletimizle el ele vererek ayağa kalktık. İnşallah Haliliye’mizi her geçen gün eskisinden daha güzel bir hale getirmenin gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek ister, saygılar sunarım.”

Açıklama yok.

Başkan Mehmet Canpolat, ekiplerin ilçe genelinde çalışmalarını hızla devam ettirdiğinin de altını çizdi.

TARİH 24.03.2023
İLETİ NO 071
KONU BAŞKAN CANPOLAT: YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K.Adı= basin Şifre= 123987

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

 

REKLAM ALANI