Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT’TAN GENÇLERE CAN’DAN DESTEK

BAŞKAN CANPOLAT’TAN GENÇLERE CAN’DAN DESTEK
REKLAM ALANI
01.08.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT’TAN GENÇLERE CAN’DAN DESTEK

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haliliye Belediyesi tarafından 2023 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan gençler için açılan üniversite hazırlık yaz kursları ders anlatımı ve soru çözüm programlarıyla devam ediyor.

Bir 5 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlere Can’dan Destek” söylemiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yeni dönemde açtığı üniversite hazırlık kursu, Haliliye Belediyesi Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde başladı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla devam eden kursta, hafta içi dört gün dersler anlatılırken, bir günde soru çözümleri yapılıyor. Kendilerine sunulan imkanlardan memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Bir 10 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden açıklamada; Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezindeki kütüphane ve çalışma salonlarından da öğrencilerin yararlanacağı kaydedildi.

 

 

REKLAM ALANI