Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ, 1050 AİLEYE HAZIRLANAN YEMEKLER İÇİN MUTFAĞA GİRDİ

BAŞKAN KUŞ, 1050 AİLEYE HAZIRLANAN YEMEKLER İÇİN MUTFAĞA GİRDİ
REKLAM ALANI
04.04.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, 1050 AİLEYE HAZIRLANAN YEMEKLER İÇİN MUTFAĞA GİRDİ.

 

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayı boyunca her gün 1050 kişiye dağıtılacak iftarlıklar için gönüllü personellerle birlikte mutfağa girdi.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayı boyunca her gün 1050 kişiye dağıtılacak iftarlıklar için gönüllü personellerle birlikte mutfağa girdi. sosyal yardım çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi Ramazan ayı boyunca da her gün 1050 ailenin evine iftarlıklarını götürüyor. Hayırsever bir vatandaş tarafından tahsis edilen mutfakta gönüllü personellerle birlikte hazırlanan iftarlıklar, Eyyübiye Belediyesi araç ve personeliyle ailelere teslim ediliyor. Bin ailenin iftarlıkları Eyyübiye Belediyesi 50 ailenin ise Başkan Kuş tarafından karşılanıyor. Gün boyunca hummalı bir şekilde hazırlanan yemeklerin yapılışına ve hazırlanışına katılıp, soluğu mutfakta alan Başkan Kuş,” Kardeşlerimizle birlikte kalplere dokunmak için mutfaktayız.” Dedi.

Belediye personeliyle birlikte çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Kuş, ‘’Yaklaşık olarak 3 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyoruz. Birçok hizmetler yaptık, birçok projelere imza açtık. Manen bizi içine çeken bu projemizdir. Biliyorsunuz; Türkiye’nin en dezavantajlı ilçesi Eyyübiye ilçemizdir. Bakıma muhtaç sayısı had safhada. Özellikle Ramazan ayında kalplere dokunmak, yüreklere dokunmak istedik. Sağ olsunlar şu anda görmüş olduğunuz ekip, bizim Belediyemizin personelidir. Hepsi kardeşimiz, hepsi gönüllü ekiplerimiz. Allah kendilerinden razı olsun, emeklerine sağlık, inşallah 30 gün boyunca bu hizmetimizi ailece sürdüreceğiz. Bu konuda bir katkı sunmak isteyen hayırseverler varsa İyilik Merkezi üzerinden bizlere ulaşabilirler. Onlar da bu iyilik kervanında fakir fukaranın kalbine dokunmak isterlerse bizler inşallah kendilerine aracı oluruz.” Şeklinde konuştu.

 

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=8RUb5Ns0K5E

TELEVİZYONLAR İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://wetransfer.com/downloads/de762ff1c22117fa09e5cc045adc0ca820220404101014/d9f43fb78a33f1652eea7d23138b617b20220404101102/369966

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI