Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN ISLAH VE GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANI ADEM BÖLÜKBAŞI’NA ZİYARET

BAŞKAN SAMANCI `DAN ISLAH VE GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANI ADEM BÖLÜKBAŞI’NA ZİYARET
REKLAM ALANI
17.02.2022
A+
A-

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü Islah ve Geliştirme Daire Başkanı Adem Bölükbaşı beraberindeki heyet ile beraber makamında ziyaret etti.

 

Başkan Samancı ziyaretinden dolayı açıklama yaptı.

Başkan Samancı, Bugün Başkent Ankara ’da Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü ıslah ve Geliştirme Daire Başkanı Sayın Adem Bölükbaşı’nı makamında çok kıymetli dostum Ahmet Abi ile birlikte ziyaret ettik. Ağrı ilimizin ve yetiştiricilerimizin sorun talep ve önerilerini istişare ettik, Sürü büyütme ve yenileme soy kütüğü damızlık Koç hibelerini ağrının olmazsa olmazı küçükbaş hayvancılığının genel sorun ve çözüm önerilerini istişare ettik sayın başkanımızın sektörümüze ve ağrı hayvancılığına samimi yaklaşımı projelerimize destek ve katkılarından ötürü kendisine şahsım ve birlik üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

ABDULLAH YİĞİT- SERVET SAMANCI –ANKARA

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir

Bir 3 kişi, masa, iç mekan ve ofis görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir

REKLAM ALANI