Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya bölgelerde kayak hafta sonları düzenledi

Birleşik Rusya bölgelerde kayak hafta sonları düzenledi
REKLAM ALANI
27.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya bölgelerde kayak hafta sonları düzenledi
2024

Parti tarafından yürütülen Tüm Rusya Spor Maratonu “Rusya’nın Gücü”ne katılan sporcular tarafından 700’den fazla antrenman yapıldı.
Birleşik Rusya Merkez Konseyi destekçileri başkanı Devlet Duma milletvekili Olga Zanko , spor maratonunun ülkenin en iyi kayakçıları tarafından desteklendiğini vurguladı .

Olga Zanko, “Mümkün olduğu kadar çok insanı aktif bir yaşam tarzına dahil etmeye çalışıyoruz ve kayak yapmanın herkes için erişilebilir olduğunu gösteriyoruz” dedi.

Kayak hafta sonunun başlangıcı, yıldönümü kayak festivali “Legkov Yarışı”nda Olimpiyat şampiyonu Rus kayakçı ve “Rusya’nın Gücü” organizasyon komitesi üyesi Alexander Legkov tarafından yapıldı. Yarışmaya Belarus’tan da dahil olmak üzere 5 binden fazla sporcu katıldı. “Legkov Yarışı kayak yarışmaları 10. kez düzenleniyor ve Rusya’nın Gücü maratonunun bir parçası haline geldi. Yarışlara ülkemizin çeşitli yerlerinden genç ve yetişkin sporcular geliyor. Ve herkesin Olimpiyat şampiyonlarıyla koşma, iletişim kurma, antrenman yapma ve duygularını paylaşma fırsatı var” dedi Alexander Legkov. Diğer bölgelerde de maraton etkinlikleri düzenlendi. Moskova’nın Troitsk idari bölgesi Voronovo köyünde, Rusya Paralimpik kros kayak takımının kıdemli antrenörü Irina Gromova’nın ödülleri için VIII Tüm Rusya çocuklar için “Sağlık Kayak Pisti” yarışı düzenlendi . Aralarında özel ihtiyaçları olan 16 genç sporcunun da bulunduğu 150’den fazla çocuk güçlerini test etmek için sahaya çıktı.

Sovyetler Birliği Kahramanı Dmitry Rakshin anısına Kayak Yarışı Başkurdistan’da gerçekleşti . 15 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Geleneksel olarak, başlatıcılarından biri Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın neredeyse 100 yaşındaki katılımcısı Alexander Filippovich Veretennikov’du .

Kirov bölgesinde av biatlon yarışmaları düzenlendi. Turnuvada av kayaklarında silahla mesafe kat edilmesi ve çizgide atış yapılması yer alıyor. Tüm Rusya spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” 17 Mart’a kadar süreceğini hatırlatalım. 23-25 ​​Şubat tarihleri ​​​​arasında Birleşik Rusya, 26 Şubat’tan itibaren bir kayak hafta sonu, 4 Mart’tan itibaren kadın sağlığı haftası ve 11 Mart’tan itibaren Maslenitsa aile sporları düzenleyecek. Etkinliklere katılmak için Forces of Russia web sitesinde kayıt olabilirsiniz.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Legkov
#Rusya’nın Gücü
#kışmaratonu
#Destekçiler KonseyiER
#Moskova bölgesi
#Moskova
#Başkurdistan Cumhuriyeti
#Kirov bölgesi
#kayak yarışı
#üst düzey sınıflar
#kayaklar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-regionah-lyzhnye-vyhodnye

 

REKLAM ALANI