Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, ülke çapındaki Rusya Basın Günü’nde medya çalışanlarını tebrik etti

Birleşik Rusya, ülke çapındaki Rusya Basın Günü’nde medya çalışanlarını tebrik etti
REKLAM ALANI
19.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, ülke çapındaki Rusya Basın Günü’nde medya çalışanlarını tebrik etti

2024

Rusya’da gazetecilerin ve basınla ilgili herkesin mesleki bayramı 13 Ocak’ta kutlanıyor
Stavropol Bölgesi’nde Devlet Duması milletvekili Elena Bondarenko, partinin Sovyet yerel şubesi sekreteri ve bölge başkanı Sergei Gultyaev ile birlikte bölgesel “Hayatımızın Panoraması” gazetesinin yazı işleri personeline hediyeler sundu.

Genel yayın yönetmeni Natalya Maslennikova ve yayın ekibiyle, insanların ihtiyaçları, sosyal, manevi ve politik ihtiyaçları ile ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olan etkili medya faaliyetleri konularını tartıştık.

XX bölgesel yaratıcı yarışması “Kristal Vinç” in kazananları ve ödül kazananları Ryazan’da ödüllendirildi. Bu yıl ana tema Anavatana hizmetti. Katılımcı sayısında lider “Kalbin ZOV’una göre” adaylığıdır. Büyük Ödül, televizyon ve radyo şirketi Ryazan Bölgesi’nin yaratıcı ekibi tarafından yaratılan “Komutan, Eşit Suvorov” filmine verildi.

“Her ödülün, yayının ve hikayenin arkasında çok fazla çalışma var. Gazetecilikte çalışmak en azından esnek ve sorgulayıcı bir zihne sahip olmak anlamına gelir. Medyanın en iyi temsilcileri son derece bilgilidir, büyük bir verimliliğe ve çelik gibi sinirlere sahiptirler. Birçoğunu eylem halinde gördüm, orman yangınlarını söndürmek için birlikte çalıştık, yeni sosyal tesisler ve üretim tesisleri açtık. Profesyonelliğiniz ve tarafsızlığınız için teşekkür ederiz” dedi Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Vali Pavel Malkov .

Medya temsilcilerine çok sayıda bölgesel ödül takdim etti.

Birleşik Rusya’nın Ryazan bölgesinin Shilovsky bölgesindeki yerel şubesinin genel sekreteri Daria Zamanova, Shilovsky Vestnik gazetesinin yazı işleri kadrosuna bir hediye seti sundu.

“Zor ama önemli işinizde başarılar” dedi.

Ermishinsky bölge idaresi başkanı, Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Yuri Vinogradov , genel sekreter Olga Kildisheva ile birlikte Ermishinsky Vestnik bölge gazetesinin yazı işleri ofisini ziyaret etti.

Rostov bölgesi Devlet Duması milletvekili Ekaterina Stenyakina ve Birleşik Rusya bölge şubesinin temsilcileri, bölgenin en eski gazetesi Molot’un çalışanlarını tebrik etti.

Parlamenter, ekibin profesyonelliğinin çok üst düzeyde olduğunu vurguladı. Molot sayfalarında düzenli olarak Don bölgesinin yaşamındaki güncel ve önemli olaylara yer verilmekte, haberler basit ve anlaşılır bir dille sunulmaktadır.

“Gazetenin duvarları içinde profesyonel gelişim gösteren, becerilerini mükemmelliğe ulaştıran genç ve yetenekli adamlar buluyorsunuz” dedi.

Ulyanovsk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreter yardımcısı Vyacheslav Salyukin, bölgesel Tsilninskiye Novosti gazetesinin çalışanlarına unutulmaz hediyeler sundu.

“Günümüzde gazetecilik toplum için en önemli mesleklerden biridir. Basın personelinin çalışmalarının sonuçları sayesinde alakalı, modern, güvenilir bilgi alma fırsatına sahibiz. Partili dostlarımızla birlikte yazılı, radyo, televizyon ve internet yayın emekçilerine sorumluluklarından ve özverilerinden dolayı en içten şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Parti temsilcileri ayrıca Staromainskie Vesti ve Veshkaimskie Vesti gazetelerinin gazetecilerini mesleki tatillerinden dolayı tebrik etti.

Lipetsk bölgesinde, partinin Khleven yerel şubesi sekreteri, bölge konseyi yardımcısı Sergei Pozhidaev , Khleven bölge gazetesi “Donskie Vesti”nin yazı işleri kadrosunu tebrik etti.

Ona göre basın her zaman yetkililer ve vatandaşlar arasında ana arabulucu, kamuoyunun ve kişisel görüşlerin sözcüsü ve yararlı ve ilgili bilgi kaynağı olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Gazetecilere mesleki faaliyetlerinde başarılar, yeni ilginç projeler, yaratıcı başarılar ve çalışmalarından memnuniyet diledi.

Çeçen Cumhuriyeti’nin medya temsilcileri, Birleşik Rusya’nın Çeçen bölge şubesinin yürütme komitesi başkanı Adlan Dinaev tarafından tebrik edildi . Partinin Grozni’deki bölgesel yürütme komitesinin ofisinde gazetecilerle bir araya geldi.

“Özel askeri operasyonun başlangıcından bu yana bölgemizdeki gazeteciler cephede yaşanan olayların haberleştirilmesinde aktif olarak yer alıyorlar. Partinin bölge şubesi sekreter yardımcısı Çeçen Cumhuriyeti Ulusal Politika, Dış İlişkiler, Basın ve Enformasyon Bakanı Akhmed Dudayev’in önderliğinde, savaş bölgesinde çok sayıda “Hakikat İçin” basın turu düzenlendi; tüm dünyanın gerçekleri görmesi ve sahtekarlıkları çürütmesi – bu çok fazla iş ve şüphesiz saygıyı hak ediyor,” diye vurguladı Adlan Dinaev.

Birleşik Rusya’nın Lugansk bölge şubesinde, LPR Halk Konseyi Yardımcısı Yuri Yurov ve LPR Dijital Kalkınma, İletişim ve Kitle İletişim Bakanı Andrey Ershov, cumhuriyetçi medyanın yazı işleri ofislerine şükranlarını sundu.

Bunlar Lugansk Bilgi Merkezi ekipleri, “LUGAN MEDIA” işletmeleri, LPR Devlet Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Şirketi, “Respublika” ve “XXI Century LPR” gazeteleri ve Tüm Rusya Devleti şubesi tarafından kabul edildi. Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Şirketi – Devlet Televizyon ve Radyo Yayıncılığı Şirketi “Lugansk”.

“Doğduğumuz limana döndük ve büyük bir aileye katıldık. Artık ortak bir harika tatilimiz var – Rusya Basın Günü. Medyayı elektronik ve basılı olarak ayırmıyoruz çünkü hepimiz büyük bir şey yapıyoruz, büyük bir sorunu çözüyoruz. Ve eminim ki bu mücadelede kazanan biz olacağız” dedi Yuri Yurov.

Hoparlör
Bondarenko Elena Veniaminovna
Bondarenko Elena Veniaminovna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sekizinci Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, İnşaat, Konut ve Toplumsal Hizmetler Komitesi Üyesi
#Bondarenko
#bölgeler
#Stavropol bölgesi
#baskıgünü
#Gultyaev
#Ryazan Oblastı
#Malkov
#Vinogradov
#Rostov bölgesi
#Stenyakina
#Ulyanovsk bölgesi
#Lipetsk bölgesi
#Pozhidaev
#Çeçen Cumhuriyeti
#Dinaev
#Yurov
#Erşov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinorossy-pozdravili-sotrudnikov-smi-s-dnyom-rossijskoj-pechati-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI