Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BM TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN `DAN AÇIKLAMA MEHMET KASIM GÜLPINAR BEY AK PARTİ` YE GÜÇ KATAR

BM TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN `DAN AÇIKLAMA MEHMET KASIM GÜLPINAR BEY AK PARTİ` YE GÜÇ KATAR
REKLAM ALANI
23.11.2023
A+
A-

BM TEMSİLCİSİ AHMET KIRAN `DAN AÇIKLAMA MEHMET KASIM GÜLPINAR BEY AK PARTİ` YE GÜÇ KATAR

Birleşmiş Milletler Temsilcisi Ahmet KIRAN, TBMM 24-25-26-27. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar bey partiye güç katar, Diye basın açıklaması yaptı.

Şanlıurfalı İş İnsanı Ahmet KIRAN, Basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Mehmet Kasım Gülpınar ile aynı partide çalışmakta olup;20 yıldır beraber devlete ve millete hizmet edeceksiniz. Milletvekilliği adaylığı esnasında Avrupa Birliği komisyon başkanlığı yapan Kasım gülpınar’dan ilgi alaka bekleyeceksiniz, milletvekili adayı olmak için kapısını aşındıracaksınız. Daha sonra da Kasım beyin Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı adayı olarak halktan takdir ve ismi anketlerde görülmesini üzerine partimizin bir çok milletvekili, kendisini hedef noktası olarak belirleyecek, oysaki Kasım bey ve babası Cenap Gülpınar siyaseti bir ekonomik rant aracı olarak değil millete ve devlete hizmet aracı olarak görmektedir. milletvekili arkadaşımız Şanlıurfa` ya hizmete odaklanmalı adayları eşit mesafede görmeli,kim iyi hizmet edecekse onu önermeli, ötekileştirmek doğru değildir, bütün partili arkadaşlarımız partiye güç katar, ötekileştirmek zarar verir,kendi ilimle ve bölgesel siyasetle ilgili tespitlerimdir. Kasım bey partiye güç katar, ayrıca benim Kasım beyin ilgi ve alakasına ihtiyacım yok, benim de eleştirdiğim bazı yönleri vardır, bir çok ilçede örnek verilecek olursa Siverek, Viranşehir ve Ceylanpınar da ben ve Kasım bey bu ilçelerde etkin çalışmamız sonucu yerel güçlere destek vererek partimizin kazanmasına vesile olduk. Partimiz kurulduğundan beri bu belediyeler kazanılmamıştı fakat Etkin çalışmalar olarak partinin kazanmasına yönelik etkin rol oynadık parti için çalışmalarımız oldu. Kasım bey partiye güç katar, kamuoyunun ve kendi ilimin bilmesini isterim. Bu benim basın duyurumdur. Dikkatli olalım not: yeni fakıbabaları yaratmayalım.
AHMET KIRAN
BM TEMSİLCİSİ

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI