Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ

CEMAX GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI CEVDET YILDIRIM `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ
REKLAM ALANI
15.02.2023
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz, feyiz ve bereketin coştuğu, hayırların kat kat arttığı, duaların geri çevrilmediği bir olan Miraç Kandiline hep birlikte erişmiş bulunmaktayız.

Miraç hadisesi, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in Cenabı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir.

Bizler, gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede sevgili Peygamberimizin (sav) sadece gerçek imanla anlaşabilecek kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya çalışarak, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Kendimiz, ailemiz, milletimiz ve tüm din kardeşlerimiz için dua etmeli, yetimleri ve kimsesiz çocukları gözetmeli, fakir ve yoksulların gönlünü hoş etmeliyiz. Annelerimizi, babalarımızı ve büyüklerimizi unutmamalı, yapacağımız hayır ve dualarla onların gönüllerini kazanmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Miraç gecesinin bizler için yüce Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine mazhar olduğumuz, tüm insanlığın hidayetine, aziz milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını diler, başta Gaziantepli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin Miraç Kandilini tebrik ederim.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Tüm deprem şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI