Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede çocukları hastanede ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede çocukları hastanede ziyaret etti
REKLAM ALANI
24.02.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede çocukları hastanede ziyaret etti

.2023

 

 

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede çocukları hastanede ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı olarak kurtulan çocukları, tedavi gördükleri Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

 

 

Depremin 248’inci saatinde Kahramanmaraş’ta mahsur kaldığı enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile Hatay’dan getirilen 16 yaşındaki Hülyasu Kısa ve 8 yaşındaki Feyza Nur Yakar, Kahramanmaraş’tan getirilen 7 yaşındaki Miraç Eren Döner ve 10 yaşındaki Ayça Çepni, Şanlıurfa’dan getirilen 9 yaşındaki Zeynep Küçükler’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavileri süren hastaların sağlık durumu hakkında doktorlardan ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’dan bilgi aldı.

 

 

 

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ’NDEKİ DEPREMZEDELERİ ZİYARET

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti. Etlik Şehir Hastanesi kampüsündeki Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret ettiği isimler arasında Adıyaman’da, 3 gün kaldığı enkaz altından Zonguldaklı madenciler tarafından kurtarılan 19 yaşındaki Songül Göksu ile Hatay’da enkaz altından 3’üncü gün çıkartılan ve Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Adana’dan Ankara’ya nakledilen 14 yaşındaki İnci Aşit de yer aldı.

Tüm Haberler

 

Kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/143030/cumhurbaskani-erdogan-depremzede-cocuklari-hastanede-ziyaret-etti

 

 

REKLAM ALANI