Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı
REKLAM ALANI
11.06.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı
10.06.2022

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii 1071 Konferans Salonu’nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında, 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainler tarafından alçakça şehit edilen Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri merhum Mustafa Cambaz’ı rahmetle anan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim şehidimizin ruhunu şad, makamını ali, mekânını cennet eylesin. Rabbim Mustafa kardeşimizi Peygamber Efendimize komşu eylesin. Bu vesileyle bugün aramızda bulunan ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Yeni Şafak Gazetesi’ndeki siz mesai arkadaşlarına sabrı cemil diliyorum. Ayrıca, tüm 15 Temmuz ve terörle mücadele şehitlerimize de Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.

Mustafa Cambaz’ın adını yaşatmayı amaçlayan fotoğraf yarışması için Yeni Şafak Gazetesi ve yöneticilerini tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmanın, inşallah, her yıl prestijini artırarak yoluna devam edeceğine inanıyorum. Şüphesiz bu tür yarışmalar, adını taşıdıkları değerlerimize sahip çıkma yanında, yeni kabiliyetlerin keşfedilmesine de imkân sağlamaktadır. Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması da inşallah basın dünyamıza yeni isimlerin, yeni yeteneklerin katılmasına vesile olacaktır.”

Törende; jürinin titiz çalışmasıyla belirlenen, 3 farklı kategoride toplam 9 kişiye ödüllerinin takdim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2021’e Damgasını Vuran Haber Fotoğrafları dalında ödüle layık görülen Elif Öztürk İsa Terli ve Mustafa Çiftçi’yi, Kültürel ve Tarihî Fotoğraflar kategorisinde ödül alan Ümmü Kandilcioğlu, Caner Başer ve Aytaç Ünal’ı, Yeni Nesil Fotoğraflar dalında ödül alan İsmail Coşkun, Muhammed Enes Yıldırım ve Ramazan Çırakoğlu’nu yürekten kutluyorum. Ödül alsın ya da almasın yarışmaya katılan her bir kardeşime, jürimizin saygıdeğer üyelerine emeklerinden ötürü, şahsım, ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Yarışmaya iştirak eden tüm kardeşlerimizin Şehit Mustafa Cambaz’ın emanetine ve mirasına hakkıyla sahip çıkacaklarını ümit ediyorum” dedi.

Tüm Haberler

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/138346/cumhurbaskani-erdogan-sehit-mustafa-cambaz-fotograf-yarismasi-odul-toreni-ne-katildi

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI