Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dr. Münür Hüdaverdi’ye milli mücadele madalyası takdim etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dr. Münür Hüdaverdi’ye milli mücadele madalyası takdim etti
REKLAM ALANI
07.05.2023
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dr. Münür Hüdaverdi’ye milli mücadele madalyası takdim etti

2023

“Dr. Münür Hüdaverdi’nin hizmetleri unutulamaz”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dr. Münür Hüdaverdi’yi evinde ziyaret ederek Türk Mukavemet Teşkilatı’nın mücahidi olarak yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine KKTC Devleti adına milli mücadele madalyası takdim etti.

Bu ülkede çok sayıda insanımızın şehit düştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Tatar, büyük fedakârlık ve kahramanlık örneği gösterildiğini vurgulayarak Dr. Münür Hüdaverdi’nin hizmetlerinin de unutulmayacağının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Dr. Münür Hüdaverdi’nin bir tıp insanı olarak çok sayıda soydaşımızı tedavi ettiğini aynı zamanda mücahitlik de yaparak milli davamıza katkıda bulunduğunu söyledi. Kendisinin, hem bir halk insanı hem de doktor olarak çok sevildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, hizmetlerinin büyük bir takdirle karşılandığını sözlerine ekledi.

Dr. Münür Hüdaverdi de konuşmasında, çok değerli bir Kıbrıs insanından böyle anlamlı ve değerli bir ödül almaktan büyük gurur duyduğunu ifade ederek ziyaretinden dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkürlerini sundu.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-dr-munur-hudaverdiye-milli-mucadele-madalyasi-takdim-11012

 

 

 

REKLAM ALANI