Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Denis Pushilin: Birleşik Rusya yıl boyunca DPR’de 126,5 bin kişiyi birleştirdi

Denis Pushilin: Birleşik Rusya yıl boyunca DPR’de 126,5 bin kişiyi birleştirdi
REKLAM ALANI
23.10.2023
A+
A-

Denis Pushilin: Birleşik Rusya yıl boyunca DPR’de 126,5 bin kişiyi birleştirdi

2023,

Bir yıl önce cumhuriyette partinin bölgesel bir şubesi oluşturuldu

Cumhuriyetin başkanı Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, bu dönemin olaylar ve gurur nedenleri açısından zengin olduğunu belirtti.

“Rusya Federasyonu yasalarına göre ilk tarihi seçimler gerçekleşti ve bu siyasi güç bölgesel parlamentoda 74 milletvekili kazanıp aldı. Yerel meclislere milletvekilleri seçtik ve ülkedeki en iyi sonuçlardan birini gösterdik. Sakinlerle birlikte oluşturulan Birleşik Rusya halk programı olan DPR’nin Yeniden Canlandırılması ve Geliştirilmesi Stratejisini uyguluyoruz. Hala yapacak çok işimiz var ve her türlü sorunu çözeceğimizden eminim çünkü Anavatan’a ve Ruslara fayda sağlama arzumuzda birleştik,” diye vurguladı Denis Pushilin .

Cumhuriyetteki Birleşik Rusya’nın sadece benzer düşünen insanlardan ve silah arkadaşlarından oluşan bir birlik olmadığına dikkat çekti.

“Bu cumhuriyetin, her şehrin, ilçenin, köyün, her sakinin sorumluluğunu üstlenmiş bir güçtür. Ve bize duyulan güveni mutlaka haklı çıkaracağız. Bizim için Donbass, sıkı çalışma, yaratıcılık ve Rusya’ya sadakatle eş anlamlıdır. Başarıyla tamamlanan her projeyle yolumuzun, kaderimizin farkındalığı güçleniyor” dedi Denis Pushilin.

Hoparlör
Pushilin Denis Vladimirovich
Pushilin Denis Vladimirovich
Donetsk Halk Cumhuriyeti Başkanı, Birleşik Rusya partisinin Donetsk bölge şubesi sekreteri
#Puşilin
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#bölgesel ofis
#yıl dönümü
#halkın programı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/denis-pushilin-za-god-edinaya-rossiya-v-dnr-obedinila-126-5-tysyach-chelovek

 

REKLAM ALANI