Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ AİLE OTAĞI’NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

EYYÜBİYE BELEDİYESİ AİLE OTAĞI’NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
REKLAM ALANI
21.03.2021
A+
A-

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşların nezih bir ortamda aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis olan Aile Otağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Açılış programında konuşan Başkan Kuş,” Eyyübiye ilçemiz her şeyin en güzeline layık. Biz de en güzelini yapıyoruz. “dedi.

Eyyübiye Belediyesi TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşların nezih bir ortamda aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri sosyal tesis olan Aile Otağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni vizyonel projeler ve sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. TOKİ Batıkent mahallesinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan ‘Aile Otağı’ düzenlenen törenle açıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların gelip dinlenebilecekleri, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri ‘Aile Otağı’ 2 kattan oluşup, toplam 450 metrekarelik kapalı alanıyla hizmet verecek.

Kapalı alanı, bahçe alanı, peyzaj çalışması ve çocukların ailelerinden bağımsız vakit geçirebilecekleri alanları barındıran devasa sosyal tesis hizmet vermeye başladı. Eyyübiye Belediyesi tarafından işletmesi yapılacak olan sosyal tesisin açılışına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İL Başkan Vekili Cuma Ağaç, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop,AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, bölge muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Aile Otağımızın açılışına hoş geldiniz şeref verdiniz. Yaklaşık 2 yıldır eşit bir şekilde el ele vererek merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan milletimize hizmet ediyoruz. 18 parkımızın açılışını yaptık. Yine Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık. İlk etapta 367 konut 35 işyeri. İlk etap hemen hemen bitmek üzere. Vatandaşlarımızla inşallah anlaşıp, 2. Etap çalışmalarımıza da başlıyoruz. Şimdi de Aile Otağımızın açılışına katılmış bulunmaktayız. Bizler daha önce buraya geldiğimizde vatandaşlarımızın bizden bir isteğiş vardı. Bir sosyal tesis talepleri vardı. Hemen ekip arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik ve çok şükür yapımını tamamlayıp, bugün de hizmete sunduk. Buradan da bir müjde veriyorum. 16 dönümlük alanda hem mini bir millet bahçesi hem de çocuklarımıza ve gençlerimize bir kütüphane yapımına başlıyoruz. İnşallah bunu da kısa süre içinde ihaleye çıkıp yine kısa sürede bölge sakinlerinin hizmetine sunmuş olacağız. “ dedi.

Batıkent Mahalle Muhtar Vekili Mahmut Günbeği de Başkan Kuş’a mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, “Mahallemiz ilçemizin en şanslı mahallesidir. Park bahçe olarak, güvenlik olarak yatırım olarak sağ olsun Belediyemiz ve Başkanımız Sayın Mehmet Kuş ile bölgemizde güzel çalışmalar yapıyor. Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a mahallem adına çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. “ dedi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop ise şunları söyledi;” Eyyübiye ilçemiz Batıkent mahallemize bu güzel eseri kazandıran başta Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a ve tüm çalışma arkadaşlarına hasaten teşekkürlerimi sunuyorum. “

İki Mehmet el ele verip ilçeye hizmet etmeye devam ettiklerinin altını çizen AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,” Maşallah biliyorsunuz önceki hafta temel atma, geçen hafta temel atma bügün bir açılış, önümüzdeki hafta başka bir açılış. Eyyübiye Belediyemiz çalışıyor, hizmet ediyor. İki Mehmet el ele vermiş. Herkesin iki Mehmet:’e güvenmesini istiyorum. İnşallah daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atarız. “ ifadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u çalışmalarından dolayı tebrik eden Kartaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,”Bugün burada Eyyübiye Belediyemizin ilçemize kazandırdığı Aile Otağının açılışı için bir aradayız. Ben buradan kıymetli Başkanımı yürekten tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. En güzel şekilde Eyyübiye’yi hak ettiği yere getireceğine inanıyorum.

Eyyübiye ilçemize hizmet noktasında yatırım noktasında Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a güveniyoruz. Güzel işler yapılıyor. Tebrik ediyorum. Aile Otağımız hayırlı uğurlu olsun. “şeklinde konuşurken AK Parti İL Başkan Vekili Cuma Ağaç ise,” Sağolsun Başkanlarımız alt yapı ve üst yapı işlemlerini bitirip, sosyal belediyecilik çalışmalarıyla güzel işlere imza atıyorlar. Bugün burada insan odaklı ve insanın ve ailenin kalbine dokunarak yapılan çalışmalar var. İşte bizim belediyecilik anlayışımız bu şekildedir. Eyyübiye Belediye Başkanımızı tebrik ederim, Aile Otağımız ilçemize ve bölge sakinlerine hayırlı uğurlu olsun. “ ifadelerini kullandı.

Aile Otağı’nın ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,” Öncelikle Eyyübiye Belediyemizin açmış olduğu Aile Otağımız bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçime girerken şunu ifade etmiştik. Halkımızın talepleri bizim projemiz olacak demiştik. Biraz önce Mehmet Kuş başkanım ifade ettiler; vatandaşlarımızın kendilerinden istediği sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için hemen harekete geçmiş ve bu güzel sosyal tesisi bölgeye kazandırmış Eyyübiye Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim. “ dedi.

Arı gibi çalışan bir Belediye Başkanına sahip olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ,” Mehmet Moğal Başkanım iki Mehmet’ten bahsetti. Benim adım da Mehmet. Bir de Ali var. Ali’nin en büyük özelliği elinde Zülfikar var. Biz o Zülfikar’ı hakkın ve haklının yanında kullanır, zalimin karşısında dururuz. Şu anda Zülfikarımızı ne için kullanıyoruz; gerçekten soy ismi Kuş ama kendisi arı gibi çalışan Mehmet Kuş başkanımın projelerinin önünü açmak için kullanıyoruz. “dedi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI