Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eyyübiye Belediyesi Gece Gündüz Sahada

Eyyübiye Belediyesi Gece Gündüz Sahada
REKLAM ALANI
19.03.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyyübiye Belediyesi Gece Gündüz Sahada

 

 

 

Şanlıurfa genelinde 15 Mart 2023 günü yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören mahallelerde temizlik çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, Başkan Mehmet Kuş koordinesinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Çift vardiya halinde çalışan ekiplerin çalışmalarına Eyyübiye Belediyes Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcıları ve birim amirleri de destek veriyor.

 

 

 

 

 

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Fen İşleri ve Zabıta gibi saha birimlerinin yanında büro personelinin de gönüllü olarak katıldığı çalışmalar, sel baskınına uğrayan mahallelerin yüksek seviyelerinden başlanarak dere ve caddelerle olan son kısımlarına kadar devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

Sel sularının bastığı evlere, ev sahiplerinin nezaretinde girerek temizleyen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, baskın nedeniyle kullanılamaz hale gelen ev eşyalarını da dışarıya çıkarıyor. Evlerin temizlenmesinin ardından dışarıda çalışan ekiplerde sokaklarda biriken atılacak ev eşyaları ile balçığı iş makinelerine yükleyerek bölgeden uzaklaştırıyor.

Vidanjörler ve su pompalarıyla bodrum katlardaki suları da tahliye eden ekipler, cadde ve sokaklardaki atıkları kaldırdıktan sonra basınçlı su ile yıkama yapıyor.

 

 

 

 

 

Mance, Buhara, Dedeosman, Direkli, Akabe, Muradiye gibi sel baskınının etkili olduğu mahallelerde yoğunlaşan temizlik çalışmalarının yanında, diğer mahallelerde ve ana güzergahlarda da temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/zPf7wD4SHiw
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-GBU6WEL4Rm

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI