Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ferit Özkan 2. video klibini Suskun Tokat’a çekti

Ferit Özkan 2. video klibini Suskun Tokat’a çekti
REKLAM ALANI
13.11.2021
A+
A-

Ferit Özkan’dan beklenen EP!
Ferit Özkan 2. video klibini Suskun Tokat’a çekti

Başarılı müzisyen Ferit Özkan, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Darbe adını taşıyan EP’nin 2. video klibini Suskun Tokat şarkısına çekti.

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve değerli birçok sanatçıya vermiş olduğu hit şarkılarıyla da yakından tanıdığımız Ferit Özkan’ın yeni şarkısı Suskun Tokat’ın sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait.

Şarkının iddialı ve güçlü düzenlemesinde ise projenin aynı zamanda prodüktörü ve müzik yönetmeni olan Seçkin Özer’in imzası yer alıyor.
Aşk’tan yana yıkılan hayallerin ve ümitlerin dönüştüğü suskun bir tokatın sesi olan şarkı dijital platformlarda kısa sürede çok sevilerek müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.

Darbe adını taşıyan EP’de Boşver ve Yok adını taşıyan 2 şarkı daha yer alırken, Yok şarkısında başarılı müzisyen Ferit Özkan, Fifth Floor Records ekibindeki genç sanatçı eGo ile düet yaptı.
Vasso’nun yönetmenliğinde çekilen yakın planlardan oluşan ve sonbaharın büyülü renklerinin Ferit Özkan’a eşlik ettiği klip 1 günde İstanbul Beykoz’da tamamlanarak izleyiciyle buluşurken projenin genel koordinatörlüğünü ise Mesut Uyanık üstlendi.

Ferit Özkan’ın yeni projesi Suskun Tokat, Fifth Floor Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

REKLAM ALANI