Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FilmBox ekranlarında her Cumartesi komedi gecesi

FilmBox ekranlarında her Cumartesi komedi gecesi
REKLAM ALANI
08.01.2021
A+
A-

Ocak ayı boyunca her Cumartesi FilmBox ekranlarında Komedi Gecesi olacak.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle kış gecelerine heyecan ve eğlence katıyor. Ocak ayı boyunca her Cumartesi FilmBox ekranlarında Komedi Gecesi olacak. Cumartesi gecelerine neşe katacak birbirinden eğlenceli dört film, izleyicilere komedi zevki yaşatacak.

Kocaayak Çetesi (Darling Sasquatch Dumpling Gang) – 9 Ocak Cumartesi – Saat: 21:30

2021 Cumartesi komedilerinin ilkinde fantezi/bilimkurgu meraklısı genç Gavin Gore ve arkadaşlarıyla tanışacağız. Kafadarlar ormanda gezerken, bazı büyük ayak izlerine rastlar. Bu ayak izleri olsa olsa, efsanevi yaratık Kocayaak’a ait olmalı diye düşünürler. Tarihin gizemini çözmeyi kafasına koyan Kocaayak Çetesi böylece kurulur.

Minoes (Minoes) – 16 Ocak Cumartesi – Saat: 21:30

16 Ocak gecesi ekrana gelecek bu harika komedinin konusu haberler, sardunyalar ve kediler! Tibbe, Killendoorn Times’ta gazetecilik yapan gençtir ve kovulmak üzeredir. Yeni bir hikaye bulma konusunda zihnini zorlarken, önceden bir kedi olduğunu iddia eden Bayan Minoes ile karşılaşır. Kendisine bu harika hikayeyi veren Minoe’yi yanına asistan olarak alır ve acar bir gazeteciye dönüşür.

İstanbul’da Bir Gece (One Night in Istanbul) – 23 Ocak Cumartesi – Saat: 21:35

23 Ocak gecesi ekranlara gelecek film, futbol ve komediyi birleştiriyor. Liverpool futbol kulübü taraftarlarından oluşan bir grubun, İstanbul’da oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2005 finalini izlemeyi beklerken yaşadıkları olayları, onların gözünden ve eğlenceli bir dille izleyeceğiz.

Beni Yargılama (Nessuno Mi Puo Giudicare) – 30 Ocak Cumartesi – Saat: 21:30

Ocak ayının son Cumartesi gecesi, En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu dallarında Altın Küre ödüllü bir İtalyan komedisi ekranlara gelecek. Roma’nın kuzeyinde eşsiz villasında oğlu ve üç hizmetkarıyla zengin ve mutlu bir hayat yaşayan Alice beklenmeyen bir kazada kocasını kaybedince kendisini beş kuruşsuz, evsiz barksız çocuğuyla sokakta bulur. Kendilerini geçindiremedikleri için sosyal hizmetler çocuğunu elinden alacaktır. Alice, kendine yeni bir iş alanı bulur, ancak başına gelecekleri asla tahmin edememiştir.

FilmBox izlemek isteyen sinema severler, seçkin TV platformları, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox’un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,