Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HADİ ÖZTOP `TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
22.11.2022
A+
A-

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanını kabul ettiği 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Öğretmenlik, bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsalidirler. Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz eğitim ordumuzun varlığı, milletimize daima güven vermektedir.

Bu duygularla, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete göç etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. “

 

REKLAM ALANI