Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadi Öztop `tan Regaip Kandili mesajı

Hadi Öztop `tan Regaip Kandili mesajı
REKLAM ALANI
18.02.2021
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztop, Regaip Kandili mesajı şöyle:
“İslam âlemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandil’ine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İçinde Regaip, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu unutmamalıyız.

Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı mübarek Regaip Kandil’inde rabbimizden af ve bağışlanma dilerken gönül dünyamızı kirleten kin, nefret ve haksızlık gibi kötülüklerden sakınalım. Anne-babamıza, yakın çevremize her zamanki gibi sevgiyle ve iyilikle yaklaşalım. Başta Şanlıurfa İlimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hâkim olması için dua etmeyi unutmayalım.

Bu duygularla, bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor; hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandil’ini tebrik ediyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- HADİ ÖZTOP- ŞANLIURFA

REKLAM ALANI