Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hadi Öztop `tan Yeni Yıl Mesajı

Hadi Öztop `tan Yeni Yıl Mesajı
REKLAM ALANI
31.12.2020
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztop, Her yeni yıl, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşabilmemiz için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır.

Bu vesileyle, 2020 yılında pandemi ve Elazığ ile İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 2021 yılının ülkemizde, bölgemizde ve ilimizde acıların yaşanmadığı, huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.

2021 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma, vatandaşlarımıza sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

REKLAM ALANI