Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan Kısaca AK Parti Genel Merkezinde

Hakan Kısaca AK Parti Genel Merkezinde
REKLAM ALANI
01.04.2023
A+
A-

Hakan Kısaca AK Parti Genel Merkezinde

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Türkiye Sevdalısı AK Parti 28.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Futbol İl Hakemi AFAD Temel Afet Bilinci Eğitmeni Şair Yazar Olan Hakan Kısaca, AK Parti Genel Merkezine Mülakat için çağrılması ile AK Parti Genel Merkezine Mülakata geldi. Mülakat sonrası açıklamalarda bulundu.

Açıklama yok.

 

AK Parti 28.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hakan Kısaca, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Bizler AK Parti Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan` ın dava arkadaşları olarak yanında yer alacağız ve sonuna kadar onu destekleyeceğiz. Bugün AK Parti 28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hakan Kısaca olarak AK Parti Genel Merkezimizde Mülakata girdik. Çok güzel geçti rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bizler ülkemize ve milletimize hizmet etmek için bu yola çıktık. Kahramanmaraş İlimizi ve ilçelerimizi bir tutarak hizmete talip olduk. Her şeyin hayırlısı ile olsun.

14 Mayıs Günü Zafer Cumhur İttifakının olacak….

Hakan Kısaca
AK Parti 28 Dönem
Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

REKLAM ALANI