Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

HALFETİ BELEDİYE BAŞKANI ŞEREF ALBAYRAK `DAN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2022
A+
A-

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesi nedeniyle, 1981 yılından bu yana 24 Kasım “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Bizler için çok kıymetli olan, hepimizin şahsi tarihinde izleri bulunan, her zaman sevgiyle, saygıyla yâd ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı gününü hep birlikte kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen sevgi, şefkat ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.

Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev yapmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI