Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hit şarkıların dâhi çocuğundan yeni şarkı: MAHSUS

Hit şarkıların dâhi çocuğundan yeni şarkı: MAHSUS
REKLAM ALANI
24.07.2021
A+
A-

Hit şarkıların dâhi çocuğu!!! Doğukan Madenoğlu’ndan yeni bir single: MAHSUS

Bugüne kadar çok sayıda hit şarkıya imza atan Doğukan Medetoğlu, yeni bir single hazırladı. Söz ve müziği başarılı sanatçıya ait “Mahsus”, DMC etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü ve Marmara Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun olan Doğukan Medetoğlu, hem Türkiye’de hem de Amerika’da müzikal tiyatrolarda oyuncu ve solist olarak rol aldıktan sonra müzik kariyerine yoğunlaştı. “Kendine Gel” ve “Bunca Zaman”ın ardından Bengü ve Hakan Altun’un seslendirdiği “Sanki” ile dikkat çeken, sonrasında Bengü’yle “Yorma” şarkısında düet yapan Medetoğlu, bu eserlerle güçlü bir besteci olduğunu kanıtladı.

KLİBİNİ DE YÖNETTİ

Hit şarkılarıyla kısa sürede müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Doğukan Medetoğlu, şimdi yeni bir single’la dinleyicilerin karşısında. Söz ve müziği de genç sanatçıya ait “Mahsus” adlı şarkı, DMC etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Doğukan Medetoğlu, düzenlemesini Ateş Berker’in yaptığı şarkının klip yönetmenliğini de üstlendi.

Doğukan Medetoğlu fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-LN2KIivVjf

REKLAM ALANI