Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

How I Met Your Mother hayranlarına büyük müjde

How I Met Your Mother hayranlarına büyük müjde
REKLAM ALANI
30.01.2021
A+
A-

Dünyanın en popüler romantik komedi dizileri arasında yer alan “How I Met Your Mother”kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 1 Şubat’tan itibaren hafta içi her akşam saat 19.40’ta FX Ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

How I Met Your Mother, Ted Mosby’nin (Josh Radnor) en yakın arkadaşı Marshall’ın (Jason Segel) uzun süredir birlikte olduğu anaokulu öğretmeni kız arkadaşı Lily’e (Alsyson Hannigan) evlenme teklif etmeye karar vermesiyle birlikte yaşananları konu alıyor. Gerçek aşkı bulmayı umut eden Ted’e, tescilli bekar arkadaşı Barney (Neil Patrick Harris), çılgın yöntemleriyle, kadınlarla tanıştırarak yardımcı olmaya çalışıyor. Ted, sonunda Robin (Cobie Smulders) ile tanışıyor ve bunun ilk görüşte aşk olduğuna inanıyor olsa da kaderin Ted için farklı planları bulunuyor.

“How I Met Your Mother”, 1 Şubat’tan itibaren hafta içi her akşam saat 19.40’ta FX Ekranlarında.

 Dramadan korkuya, animasyondan bilim kurgu ve fantastiğe, aksiyondan komediye kadar birçok farklı kategoride yapıma ev sahipliği yapan FX; renkli ve çeşitli bir dünyanın kapılarını aralıyor. FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve Vodafone TVplatformlarından izlenebiliyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI