Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kıran, Değerli Öğretmenlerim,

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Millet Mektepleri Başöğretmenlik” unvanının verilmesi dolayısı ile idrak edilen Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenlerimizi kutluyorum.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük emek sarf eden, vatanını, milletini, bayrağını, ülkesini seven, kendine güvenen, spor, sanat ve sosyal bilimlerde başarılı, beşeri ilişkileri güçlü bireyler yetiştirme konusunda azimle, kararlılıkla eğitim meşalesini taşıyan öğretmenlerimize müteşekkiriz. Ülke olarak, Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne ulaşmamız özveriyle, sevgiyle, sabırla çalışan öğretmenlerimizin sayesinde olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anarken; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur dolu bir yaşam diliyorum. Ebediyete intikal eden ve görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI