Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İş danışmanlığı

İş danışmanlığı
REKLAM ALANI
01.10.2023
A+
A-

 

 

 

İş danışmanlığı

2023 , Duşanbe şehri

 

 

 

Bu sabah Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Milletin Onurlu Lideri Emomali Rahmon, Ulusal Meclis Başkanı, Duşanbe Belediye Başkanı Rustam Emomali, ülkenin Başbakanı Kahir Rasulzoda, Devlet Başkanı Kahir Rasulzoda’nın katılımıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı İcra Dairesi, askeri yapıların ve kolluk kuvvetlerinin başkanları bir çalışma istişaresinde bulundu.

 

 

 

Ulusal ekonomi alanlarındaki durum, zamanında hasat, sosyal kurumların soğuk mevsime hazırlanması da dahil olmak üzere yaklaşan kışa hazırlık, nüfus, yol ve ulaşım altyapısı ve gıda temini, 2017 yılının ana konuları arasında yer aldı. çalışma danışmanlığı.

 

 

 

 

Devlet başkanı, istişare katılımcılarına ve diğer yapı ve makamların başkanlarına söz konusu konulara ilişkin özel talimatlar verdi.

 

 

 

 

Milletin lideri, gençlerin sonbaharda askere çağrılması ve bunun organize bir şekilde uygulanmasının yanı sıra Silahlı Kuvvetlerin askeri personeline mümkün olan en iyi şekilde kıyafet ve yiyecek sağlanması konusunu özellikle vurguladı.

FacebookTwitter

kaynak:http://www.president.tj/node/31540?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

 

 

REKLAM ALANI