Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ, ULU ÇINARLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ, ULU ÇINARLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR
REKLAM ALANI
19.04.2024
A+
A-

TARİH 19.04.2024
İLETİ NO 149
KONU HALİLİYE BELEDİYESİ, ULU ÇINARLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ, ULU ÇINARLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNUYOR

Bir 1 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi bünyesinde sürdürülen Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların haneleri temizlenerek, saç ve sakal tıraşı hizmeti ile kişisel bakımları gerçekleştiriliyor.

Bir 2 kişi, sakal, hastane ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini devam ettiriyor.
Haliliye ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik devam eden Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerinin yanı sıra yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da unutulmuyor. Bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşlara yönelik sürdürülen Evde Bakım Hizmeti ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haneleri dip bucak temizliyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde periyodik olarak verilen hizmetten 576 vatandaş faydalanıyor. Talep doğrultusunda kişisel bakım hizmeti de sunulurken, 60 yaş üstü erkek vatandaşların saç ve sakal tıraş ihtiyaçları karşılanıyor. Yaşlı vatandaşların hayır dualarını alan Haliliye Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti ile gönüllere dokunuyor.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise; Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde devam eden hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla kayıt oluşturabilecekleri belirtildi.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

 

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI