Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kenara çekilemezsiniz: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin valileri ve sekreterleri Birleşik Oylama Günü’nde aktif olarak oy kullanıyor

Kenara çekilemezsiniz: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin valileri ve sekreterleri Birleşik Oylama Günü’nde aktif olarak oy kullanıyor
REKLAM ALANI
16.09.2023
A+
A-

Kenara çekilemezsiniz: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin valileri ve sekreterleri Birleşik Oylama Günü’nde aktif olarak oy kullanıyor

2023

Sahalara geliyorlar ve uzaktan prosedürlerin olanaklarını kullanıyorlar
Partinin bölge şubesi sekreteri, Tambov bölgesi başkanı Maxim Egorov , sandık merkezinde 1 numaralı tek görevli seçim bölgesinde yedinci toplantıda Tambov Şehir Duması milletvekilinin ara seçiminde oy kullandı. 686 numara.

“Çok sayıda hazırlık çalışması yaptık; seçimlerin açık ve meşru bir şekilde yapılması gerekiyor. Bölge halkını seçimlere katılmaya davet ediyorum. Her oy önemlidir!” – dedi.

Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri, Nizhny Novgorod bölgesi valisi Gleb Nikitin, bölgedeki en yüksek yetkilinin seçiminde uzaktan oy verme yöntemini seçti.

“Oy verildi. DEG’e katılmayı önceden seçtim. 2020 yılında uzaktan elektronik oylamayı ilk kullananlardan biriydik. Format çok uygundur. Ancak DEG geleneksel iradeyi ifade etme yöntemlerini iptal etmez. Çoğu kişi için sandıkta oy vermek ayrı bir ruh hali yaratan bir olay. Aslında hangi şekilde olursa olsun önemli olan oy vermek, iradenizi ifade etmektir. Bu herkes için çok önemlidir. Kenarda duramayacağımıza inanıyorum” diye telgraf kanalında yazdı.

Veliky Novgorod Duması seçimlerinde Birleşik Rusya Bölge Şubesi Sekreteri Novgorod Bölgesi Valisi Andrei Nikitin oy kullandı.

“Demyansky, Krestetsky, Moshensky ve Pestovsky bölgelerinde belediye meclisi seçimleri var. Ve Veliky Novgorod sakinleri şehir dumasının yeni bir bileşimini seçiyor. Güvendiğiniz adayları desteklemek için Pazar günü saat 20:00’ye kadar vaktiniz var! Kişisel prensibim basit: Büyük ve önemli görevlerin ancak iyi koordine edilmiş bir ekiple çözülebileceğine inanıyorum. Novgorod bölgemizin geleceği için artık ihtiyaç duyulan şey, insanların yararına olan ekip çalışmasıdır” dedi Andrei Nikitin.

Khanty-Mansiysk’te, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, bölge parlamentosu başkanı Boris Khokhryakov , vatandaşlık görevini Oktyabr kültür merkezindeki 294 numaralı oy verme istasyonunda yerine getirdi.

Parlamenter, Yugra, Yamal ve Tyumen bölgesinin birbirini tamamladığını, birlikte “Ugra Kalkınma Haritası”nda yer alanlar da dahil olmak üzere önemli program ve projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Bu nedenle Özerk Okrug sakinlerinin Tyumen bölgesi valisi seçimlerine katılması gerekiyor.

“Birlikte yollar, okullar, anaokulları inşa ediyor, barınma ve diğer önemli sorunları çözüyoruz. Sonuçta, tüm bölgeler arası ekip çalışmamız ortak bir hedefe yöneliktir: insanların yaşam kalitesini iyileştirmek” dedi Boris Khokhryakov.

Partinin Tyumen bölge şubesi sekreteri, bölgesel Duma’nın ilk başkan yardımcısı Andrei Artyukhov, Tyumen bölgesi valisi ve VIII. toplantıdaki Tyumen Şehir Duması milletvekillerinin seçimlerinde oy kullandı. Bölge halkını sandıklara giderek oy kullanmaya çağırdı.

“Oyunuzu güvendiğiniz, çıkarlarınızı temsil edebileceğini düşündüğünüz, gerçek işleriyle tanıdığınız kişilere vermelisiniz. Seçimler şehrin, bölgenin, tüm ülkenin geleceğini düşünen herkesin sadece hakkı değil, sorumluluğudur” diye vurguladı.

Partinin İnguş bölge şubesi sekreteri Magomet Tumgoev, Nazran’daki 607 numaralı oy verme merkezini ziyaret etti.

“Bugün biz İnguşetya sakinleri olarak bölgemizin kalkınmasının vektörünü kendimiz belirliyoruz. Sandıklarda ilk kez oy kullanan gençlerin ve gençlerin sayısının fazla olması sevindirici. Seçimler hepimizin vatandaşlık görevidir” dedi.

Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti başkanı ve Birleşik Rusya partisi Yüksek Konseyi üyesi Raşid Temrezov, Çerkessk’teki 30 numaralı sandıkta oy kullandı. Seçimlerin cumhuriyetin ve bir bütün olarak ülkenin sosyo-politik yaşamının önemli bir parçası olduğuna inanıyor.

“Seçim sürecine katılarak, aday programlarını destekleyerek, yerli cumhuriyetimizin daha fazla sosyo-ekonomik kalkınmasını etkileyebilir ve insanların yaşam kalitesini yükseltebiliriz” diye vurguladı.

Omsk bölgesi başkanı Vitaly Khotsenko, Volkhovstroy Caddesi’ndeki havacılık kolejindeki oy verme istasyonuna geldi.

“Bölgemizin kalkınmasına, istikrarına, refahına oy verdim, çünkü Omsk bölgesinin diğer bölgelerde, Anavatanımızın başkentinde ve iyileştirme, yeni yüzme havuzlarının ortaya çıkması açısından her şeyi hak ettiğine inanıyorum. spor sahaları ve yeteneklere destek vererek onların daha da açılmasını sağlıyoruz. Benim oyumu verdiğim tek şey buydu” dedi.

8-10 Eylül tarihleri ​​​​arasında Rusya’da Tek Oylama Günü gerçekleşiyor. 2023 seçimlerinde 34 binden fazla vekil değiştirilecek. Bölge sakinleri bölgesel ve yerel düzeylerde milletvekillerini seçerler – 20 yasama meclisi, kurucu birimlerin başkentlerinin 16 şehir duması ve yerel yönetimler. Üst düzey yetkililerin seçimleri 26 bölgede ve şehrin belediye başkanı Habarovsk’ta yapılıyor. Kırım’da, Lipetsk bölgesindeki 19 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nde 144 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – 16 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde bir Devlet Duması milletvekili seçilir. Krasnoyarsk Bölgesi – 56 numaralı Divnogorsk tek yetkili seçim bölgesinde.

Hoparlör
Temrezov Raşid Borispiyeviç
Temrezov Raşid Borispiyeviç
Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Başkanı
#Egorov
#Tambov Bölgesi
#bölgeler
#EDG2023
#seçim2023
#arsalar
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Nikitin
#Novgorod bölgesi
#Khokhryakov
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu – Ugra
#Artyukhov
#Tyumen bölgesi
#Khotsenko
#Omsk bölgesi
#Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti
#Temrezov
#Tumgoev
#İnguşetya Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/nelzya-ostavatsya-v-storone-gubernatory-i-sekretari-regotdelenij-edinoj-rossii-aktivno-golosuyut-v-edinyj-den-golosovaniya

REKLAM ALANI