Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. Türki Gündoğan `dan Yeni Yıl Mesajı

M. Türki Gündoğan `dan Yeni Yıl Mesajı
REKLAM ALANI
31.12.2020
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, yeni yıl dolayasıyla bir mesaj yayınladı.

Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Dünyamız ve ülkemiz için önemli gelişmelere sahne olan, acı ve tatlı hatıralarıyla 2020 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2021’e giriyoruz.

2020 yılında başlayan koronavirüs salgını ile sağlımızın ne kadar değerli bir hazine olduğunu, bilim ve teknolojinin önemini, modern tıbbın vazgeçilmezliğini, ailemizin, sosyal ve toplumsal dayanışmanın ehemmiyetini tüm dünya ile birlikte yeniden idrak ettik.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın ülkemize ve dünyaya başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek, Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

REKLAM ALANI