Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2022
A+
A-

AK Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım’da öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin becerinizin ve fedakârlığınızın derecesiyle orantılı olacaktır. Cumhuriyet: fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir” diyerek öğretmenlerin görev ve sorumluluğunun önemine işaret etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık hedefleri doğrultusunda kararlı adımlarla ilerleyerek güçlü devletler arasındaki yerini almasında, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde sevgili öğretmenlerimizin katkısı çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI