Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Kuş’un Seçim Ofisi Dolup Taşıyor

Mehmet Kuş’un Seçim Ofisi Dolup Taşıyor
REKLAM ALANI
25.02.2024
A+
A-

Bülten No: 026 25 Şubat 2024

Mehmet Kuş’un Seçim Ofisi Dolup Taşıyor

Beş yıl boyunca yaptığı hizmetler, halkla kurduğu sıcak bağ ve ilçeyi geleceğe taşıyacak yatırımlarla halkın gönlünde taht kuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim irtibat ofisi vatandaşlarla dolup taşıyor.

 

 

 

 

Eyyübiye’nin her kesiminden insanın akın ettiği AK Parti Eyyübiye seçim irtibat ofisinde halkla buluşmalarına devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, binlerce kişiyi ağırlamaya devam etti.

 

 

 

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, belediye meclis üyeleri ve adayları ile birlikte gece geç saatlere kadar Eyyübiyelilerle bir arada olan Başkan Mehmet Kuş, hem ilçede yapılan hizmetleri istişare etti hem de vatandaşların taleplerini dinledi.

 

 

 

 

Eyyübiyelilerin berat kandilini de tebrik eden Başkan Kuş, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Eyyübiye halkının tercihinin belli olduğunu belirterek, “Türkiye’de, milletimizin birlik ve beraberliğinden, ülkemizin kalkınmasından, huzur ortamından yana olduğunu sandıkta ezici çoğunlukla koyarak rekor kıran ilçelerimiz arasında Eyyübiye ilk sıralardadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Eyyübiye halkı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde geleceğe yürüyen, gerçek belediyecilik hizmetinden yana olacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok” diyerek, seçim irtibat ofisine gelerek desteklerini gösteren herkese teşekkür etti.

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/CdmZo5XaJUg
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-viMbX5vbYT

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

REKLAM ALANI