Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MİLLETVEKİLİ ÖNEN’DEN,AK PARTİ  İL BAŞKANI ALİ İLSAN DELİOĞLU’NA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ÖNEN’DEN,AK PARTİ  İL BAŞKANI ALİ İLSAN DELİOĞLU’NA ZİYARET
REKLAM ALANI
10.08.2023
A+
A-

MİLLETVEKİLİ ÖNEN’DEN,AK PARTİ  İL BAŞKANI ALİ İLSAN DELİOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM APA Başkanı Abdülkadir Emin Önen, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine atanan Ali İhsan Delioğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan TBMM APA Başkanı Abdülkadir Emin Önen, Delioğlu’nun genç ve dinamik kişiliğiyle partiye önemli katkılar sunacağını belirtti. Delioğlu’nun tecrübe ve birikiminin, il teşkilatıyla uyumlu çalışmasına imkan tanıyacağını kaydeden Önen, kendisinin Şanlıurfa için önemli hizmetler yapacağına inandığını ifade etti.

TBMM APA Başkanı Abdülkadir Emin Önen ayrıca, il teşkilatı olarak Delioğlu’nun önderliğinde daha fazla çalışacaklarını ve Şanlıurfa için üreteceklerini vurguladı. AK Parti ailesinin bir ve beraber olduğu sürece Şanlıurfa’ya daha güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini aktaran Önen, Delioğlu’na görevinde başarılar dilediğini ve her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI